Licentie modellen Office 365

Office 365 licenties

Er zijn een aantal licentiemodellen waaruit je kunt kiezen welke op het eerste gezicht gelijk zijn maar er zijn behoorlijke verschillen in de structuur en technische kaders (zeker op langere termijn). Wij adviseren je dan ook graag op basis van je wensen en organisatiegrootte welk pakket het beste past.

Wil je bijvoorbeeld documenten delen met je collega’s of alleen e-mail? Komen er ook gedeelde mailboxen voor je organisatie of werkt iedereen met een persoonlijke mailbox?

Office 365 licenties voor kleine en middelgrote bedrijven

Voor de klein zakelijke markt kunt je kiezen uit verschillende pakketten welke al vanaf  € 4,10 per maand per gebruiker beschikbaar zijn;

  • Office 365 voor professionals en kleine bedrijven;
  • Office 365 voor professionals en kleine bedrijven premium;
  • Office 365 voor middelgrote en grote ondernemingen.

De grootste verschillen zitten in de bijgeleverde desktop versies van Microsoft Office pakketten en het maximaal aantal gebruikers.

Enterprise Office 365 licenties

Voor grotere organisaties zijn er verschillende pakketten beschikbaar al vanaf € 3,30 per gebruiker per maand. Je kunt kiezen uit de volgende pakketten;

  • Hosted e-mail (exchange online abonnement 1);
  • Office 365 enterprise E1;
  • Office 365 enterprise E3.

Deze pakketten onderscheiden zich van die voor kleine- en middelgrote bedrijven doordat ze geen limiet hebben op het aantal gebruikers. Daarnaast bieden zijn diverse technische extra mogelijkheden zoals het aanschaffen van extra opslagruimte en sharepoint beheer via de web interface.

Overweldigd door de ruime keuze?

Wij begrijpen dat de ruime keuze aan Office 365 licenties overweldigend kan werken en daarom helpen wij jou ontzettend graag een goede keuze te maken. Neem vandaag nog contact met ons op of lees meer op de website van Microsoft over de verschillende licenties voor Office 365.